Nordicare Multi ryggortose

Varenr.
50240
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 887,00

Multi er et formbart korsett som gir behagelig støtte og trygg kompresjon. brukes ved lumbago, isjias og andre vanlige problemer i korsryggen. Multi passer også utmerket som støtte for hofte/bekken for eksempel ved problemer med bekkenet etter graviditet. Egner seg også for personer med mindre brokk eller ved risiko for å utvikle brokk postoperativt. Det uelastiske materialet i frontpartiet gir en trygg kompresjon mot mykdelene og holder brokket inne eller avlaster arr. Det kan tilpasses flere behov og figurtyper, både for damer og herrer.

Multi kan plasseres langt nede på hoften eller bekkenet eller høyere opp ved midjen. Multi har bred borrelås foran for å kunne passe både over hoften og i midjehøyde. Elastiske justerbare trekkbånd kan reguleres for å gi økt stabilitet og støtte.

Stabilt uelastisk materiale foran gjør at det passer utmerket til støtte og stabilitet for magen. Tynt og svært elastisk og fleksibelt materiale i sidene gjør at Multi kan formes for ...

Materialet i ryggpartiet er luftig og behagelig. Plastfjærer i ryggpartiet stabiliserer. Korsettet kan snus slik at både høyre- og venstreknepping er mulig.

Høyde midt foran 18 cm, høyde midt bak 20 cm.

Størrelse:
S (80-95 cm)
M (95-105 cm)
L (105-115 cm)
XL (115-125 cm)
XXL (125-135 cm)

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×